Wat is CYS!

ChallengeYourSenses! is Muziek, Geur en Licht

  • Klassieke muziek en geuren
  • Barokensemble & Aroma-jockey (en soms ook een Media-artist)
  • Uitdaging voor uw zintuigen
  • Multidimensionale beleving
  • Barokmuziek uit alle windstreken

Juli 2018

Kom op 28 en 29 juli 2018 naar Heimland! Daar zullen we in kleine bezetting het concert genaamd ‘De neus van Bach‘ verzorgen. Op beide dagen spelen we het programma 3 keer in het koetshuis van Kasteel Nijenhuis.

“Je stapt binnen in het koetshuis; de lichten gedimd, de geur die blijft hangen na een regenbui in de vroege lente hangt al in de zaal. Je ontspant meteen. Het ensemble begint met spelen. De eerste geur komt binnen, het is de geur van een veld met lavendel, een Sarabande klinkt op de achtergrond. Langzaam verandert de geur van lavendel in de geur van onweer. Een presto vangt aan, op het tempo van de donder. Het licht verandert van kleur, wordt fel geel, als de brandende zon… van Sarabande naar een presto, van symfonia naar arioso. Muziek en geur spelen hun spel en u zit er middenin!”

 

 

 

 

ChallengeYourSenses! maakt bewust geen gebruik van het aanvragen van subsidies. Het is voor ons een uitdaging om CYS! via andere wegen te kunnen financieren. Ook geloven we dat er meer toekomst zit in een concept dat niet afhankelijk is van subsidies maar die na een kickstart mede dankzij het netwerk van de mensen om ons heen, op eigen benen verder kan. U kunt ons sponsoren met een eenmalige gift. Op deze manier kunt u ons bijvoorbeeld helpen het promotiemateriaal bekostigen.